Over ons

In 2012 begonnen wij samen een restaurant in Oldeberkoop. Met veel plezier en passie zijn we dit avontuur aangegaan. We hebben een enorm leuke tijd gehad. Toch zijn we in april 2018 gestopt met het restaurant.

Maar wat nu?

De afgelopen jaren heeft Marjan zich verdiept in wijn en wijn/spijs, en heeft de opleiding gastronoom/sommelier/WSET3 bij de academie voor gastronomie gevolgd.
Nu is ze wijndocent bij de wijnstudio en geeft de basiscursussen en wset2. Ook werkt ze als agent voor Mario.wine die gespecialiseerd is in Limburgse en Oostenrijkse wijnen.
Rogier is chefkok en heeft op veel locaties zijn ervaring opgedaan. Maar bier is ook een grote passie van Rogier. Hij heeft StiBON1 (bieropleiding) en gaat het komende jaar aan de slag met level 2.

Een mooie combi

Nadat we gestopt waren met ons restaurant zijn we gaan kijken waar we echt gelukkig van worden. Wijn, bier, eten, bbq, hapjes, insta, bloggen, koken en ga zo maar door. Waarom niet gewoon combineren?

Wat gaan we precies doen?

De komende tijd zul je veel tips voor de bbq, gerechten in combi met bier en wijn, lekkere hapjes, leuke tips en nog veel meer langs zien komen.

Maar we gaan ook iets leuks doen op locatie!
Geef je bijvoorbeeld een feest? Hoe leuk en handig is het dan dat wij de hapjes/bbq met bier en wijn verzorgen. Je hoeft niet na te denken over de inkoop van wijn/bier je betaalt alleen wat er gedronken wordt. We gaan bij jou op locatie grillen op de bbq, en verzorgen de hapjes.
Alle info hierover vind je op deze site.
Maar volg ons ook op fb en insta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.